Apă Canal Ilfov: Imobilul din Bragadiru unde calitatea apei nu era conformă ”nu este administrat de societatea noastră”

Într-un drept la replică trimis ziardebragadiru.ro, societatea Apă Canal Ilfov susține că analizele de apă efectuate de Direcția de Sănătate Publică Ilfov la un imobil din strada Plopului nu sunt relevante, deoarece acel imobil nu este administrat de societate.

”Ca urmare a publicarii pe site-ul dvs. www.ziardebragadiru.ro a articolului intitulat ”Probleme cu apa în Bragadiru. Ce s-a descoperit la analize”, vă solicităm publicarea urmatorului punct de vedere al companiei noastre (drept la replică):

Imobilul situat în strada Plopului, nr.2A, Bragadiru Ilfov nu este branșat la sistemul public de alimentare cu apă administrat de către societatea noastră. Informația relatată în adresa DSP nr.5232/23.07.2019 este falsă și o respingem în mod categoric.

Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov a fost sesizată cu privre la acest aspect și solicităm corectarea informațiilor în cel mai scurt timp.

Referitor la celelalte neconformitați sesizate în adresa DSP, menționăm că potrivit ultimelor analize ale calității apei potabile, din data de 29.07.2019, apa la ieșirea din stația de pompare a orașului Bragadiru se înscrie în parametrii de potabilitate prevăzuți de lege”, se arată în dreptul la replică trimis de Apă Canal Ilfov către redacția noastră.

Știrea publicată de noi la finalul lunii iulie, în care DSP arată ce probleme au fost constatate în Bragadiru poate fi citită aici.

Dacă vrei să ne scrii ceva (un pont care poate deveni o știre sau pur și simplu impresiile tale despre siteul Ziar de Bragadiru) nu ezita să o faci la contact@ziardebragadiru.ro. Iar dacă nu vrei să ratezi vreo știre, îți recomandăm să te abonezi la notificări și să te alături, cu un Like, comunității de pe pagina noastră de Facebook.

Poți citi mai multe despre noi aici.