2 midibuze vor circula în Bragadiru. Unul pentru cartierul Independenței, unul între DN6 și Prelungirea Ghencea

Consilierii locali au votat pozitiv inițiativa de a cumpăra două midibuze (autobuze de dimensiuni mai mici decât standardul STB, de exemplu). Au fost aprobate studiul de oportunitate și caietul de sarcini, dar și demararea procedurii de achiziție.

Una dintre mașini va face legătura între Cartierul Independenței și Șoseaua Alexandriei (DN6). A doua va lega Prelungirea Ghencea și Șoseaua Alexandriei (DN6), cu trecere prin cartierele noi din această parte a orașului.

Linia din Cartierul Independenței va avea numărul R481 și va circula din Adora Urban până la capătul străzii Celofibrei (zona Rostar).

O călătorie va costa 1,5 lei. Abonamentul lunar costă 35 de lei (întreg) și 17,5 lei (redus).

Veteranii, invalizii și văduvele de război, foștii deținuți politici, deportații, persoanele persecutate politic, cele detașate la muncă forțată, dar și eroii revoluției și urmașii acestora beneficiază de gratuitate. Tot gratuit vor circula persoanele cu dizabilități în însoțitorii acestora, dar și elevii organi și cei cu cerințe educaționale speciale.

Elevii care au domiciliul în Bragadiru și învață în București vor circula, de asemenea, gratuit.

Potrivit reprezentanților Primăriei, data de start pentru aceste curse urmează să fie stabilită în perioada de după 15 mai.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!