Vrei să deschizi o afacere în Ilfov? Ajutor din bani publici prin Ilfov Business Hub

lansare-ilfov-business-hub

Primul incubator de afaceri cu finanțare publică din Ilfov s-a lansat recent, iar cei interesați să își deschidă o afacere în județ se pot înscrie până la 30 noiembrie.

Se pot înscrie persoane care au cel puțin 18 ani și vor să deschidă o afacere în Ilfov, indiferent unde au domiciliul.

Înscrierile online în Ilfov Business Hub se poate face AICI.

Sunt disponibile 60 de locuri. Timp de șase luni, persoanele care se înscriu vor face cursuri de afaceri și vor avea parte de mentorat din partea unor oameni de afaceri și diverși experți. Vor avea la dispoziție chiar și un spațiu de birouri, în Centrul Vechi din București.

16 proiecte, alese pentru a fi sprijinite timp de 3 ani

În urma unui concurs, vor fi alese 16 cele mai bune proiecte. Acestea vor primi, pentru trei ani, tot sprijinul necesar pentru înființarea și dezvoltarea unei firme. Singura condiție este ca fiecare dintre cele 16 firme să creeze minimum câte două locuri de muncă.

Firma care va administra incubatorul de afaceri a fost desemnată în urma unei achiziții publice și este compania Loop Operations.

Lansarea Ilfov Business Hub a avut loc în noul sediu al Universității București, din șoseaua Panduri nr. 90-92. Pe lângă persoane interesate de o afacere în Ilfov, au participat la eveniment și prorectorul Universității București, Magdalena Iordache Platis, rectorul Universității Politehnica, Mihnea Costoiu, directorul Loop Operations, Rodica Lupu, și președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache.