Știm deja doi dintre candidații la primăria Bragadiru, la alegerile din vară

bogdan crefelean si teodora desaga

Nu a fost stabilită o dată clară pentru alegerile locale, dar cel mai probabil acest vot va fi în luna iunie, potrivit calculelor guvernului de acum.

La Bragadiru, două persoane și-au anunțat deja candidatura. Acestea sunt singurul membru al Partidului Mișcarea Populară (PMP) din Consiliul Local al orașului, Teodora Desagă, și un reprezentant al Partidului Ecologist Român (PER), Bogdan Crefelean.

Ambii și-au anunțat candidaturile pe Facebook.

”Bragadiru este acasă pentru mine și familia mea din 2015.

Sunt nemulțumită de modul în care se întâmplă lucrurile în administrația publică locală, de aceea m-am decis să candidez la funcția de Primar al orașului, fiind convinsă că pot contribui la dezvoltarea armonioasă a comunității”, a motivat Teodora Desagă pe Facebook.

”Având în vedere succesul campaniei ”Buletin de Bragadiru”, îndemnul și încurajarea primită de la cetățeni, am luat decizia de a mă implica, nu doar declarativ, în încercarea de a rezolva diversele probleme care au dus la nemulțumirea oamenilor din Bragadiru.

Astfel, am hotărât să candidez la funcția de primar al orașului, dar am realizat că fără o echipă nu voi putea reprezenta cu succes interesele comunității. Așadar, am ales să mă îndrept către un partid, poate nu foarte cunoscut de lume, dar neimplicat în jocuri politice, scandaluri. Am constatat că partidul care ne reprezintă și este pe aceeași undă de idei cu nevoile din Bragadiru, este Partidul Ecologist Român”, a scris Bogdan Crefelean pe pagina sa de Facebook.

Este de așteptat să aflăm restul de candidați (inclusiv cei PNL, PSD și USR) la sfârșitul lunii februarie – începutul lunii martie. Vă vom ține la curent cu toate aceste informații, pe măsură ce apar.