Imaginile dimineții în Bragadiru. Trafic greoi, timp uriaș până la intrarea în București

zapada 6 februarie bragadiru

Șoferii din oraș au avut mari probleme în a ajunge din Bragadiru în București, din cauza accesului greu din străzile din cartiere în drumurile principale.

Probleme ne-au fost semnalate atât din Bragadiru Vechi (o persoană ne-a spus că, dimineață, i-a luat o oră pentru a ajunge de la Bulgaru la podul de la Centură), Cartierul Independenței (mai multe străzi nu au fost deszăpezite până la orele 07 – 08, intervalul în care pleacă la muncă cei mai mulți dintre oameni; situația s-a remediat undeva după ora 10), dar și Cartierele Fortuna, Scandinavia și Cartierul Latin (acces greu din cartiere, un autobuz chiar s-a blocat în zăpadă și a fost împins de călători).

O persoană din Cartierul Latin a făcut, cu mașina, o oră și 10 minute din cartierul Latin până pe Valea Oltului. De cele mai multe ori, marile probleme au apărut deoarece pe drumurile din cartiere nu s-a putut circula pe două sensuri, iar șoferii au fost nevoiți să își facă loc unul celuilalt. Mașinile parcate mai mult pe drum decât pe marginea sa sunt o altă problemă demnă de menționat.

Pietonii au avut și mai mari probleme, trotuarele fiind impracticabile, iar oamenii fiind nevoiți să circule printre mașini.

Ne puteți trimite imagini printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@ziardebragadiru.ro.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!