Se strâng semnături pentru școala din cartierul Independenței

280 de semnături dintre cele minim 1000 necesare au fost strânse pentru inițierea proiectului cetățenesc de construire a unei școli în cartierul Independenței, din Bragadiru.

Dacă se strâng aceste semnături, proiectul poate ajunge în fața Consiliului Local, iar Primăria va putea aloca o sumă pentru cumpărarea terenului.

Mai multe detalii despre proiectul școlii din cartierul Independenței puteți găsi AICI.

”La începutul lui 2020, ne face plăcere să vă urăm un An Nou Fericit și plin de realizări! Printre ele sperăm să fie și cumpărarea de către Primăria Bragadiru a unui teren pentru o școală generală în cartierul Independenței.

Pentru susținerea proiectului avem mare nevoie de semnăturile Dumneavoastră. Am strâns doar 280 de semnături din cele 1000 necesare. În ritmul acesta nu vom reuși. VĂ RUGĂM SĂ VENIȚI SĂ SEMNAȚI! Este necesar să aveți buletin sau flotant de Bragadiru. Chiar dacă va trebui să așteptați câteva minute la rând,vă rugăm să faceți acest efort.

Ne găsiți în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 11:00-13:00, în fața magazinului MEGA-IMAGE, de lângă LEROY-MERLIN. Vă mulțumim și vă așteptăm!”, scriu cei care au pus bazele proiectului, pe pagina de Facebook ”Școală în cartierul Independenței, Bragadiru – Inițiativă Civică”.

Dacă vrei să afli mereu cele mai interesante știri din Bragadiru, alătură-te cu un Like comunității noastre de pe Facebook.