Se montează recipiente cu dezinfectant în fiecare scară de bloc din Bragadiru

Primăria a început să monteze recipiente cu dezinfectant la fiecare scară de bloc din Bragadiru. Acțiunea se vrea a fi un pas în plus în lupta împotriva răspândirii coronavirusului în România.

Au fost achiziționate dozatoare transparente și gel dezinfectant pentru toate blocurile de pe raza orașului Bragadiru. Imaginea de mai sus ne-a fost trimisă de un cititor al ziardebragadiru care locuiește pe strada Povernei (în apropierea Casei de Cultură ”Mihai Eminescu”).

Potrivit celui care ne-a trimis imaginea, gelul este unul foarte concentrat, de bună calitate.

Acțiunea de montare este în plină derulare, așa că probabil va mai dura un timp până când toate scările vor avea aceste dozatoare cu gel dezinfectant. Totuși, dacă peste câteva zile observați că nu aveți un astfel de recipient la scara blocului, puteți lua legătura cu Primăria Bragadiru.

Dacă observați persoane care distrug recipientele sau care vor să sustragă gelul dezinfectant, ar trebui să contactați poliția. Poliția Bragadiru răspunde la numărul 021 448 14 26, iar Poliția Locală la numărul 021 448 07 95.

Dispenserele și gelul dezinfectant au fost achiziționate de primărie de la firme specializate, prin instrumentul de licitații publice SEAP.

Potrivit celui mai recent bilanț al autorităților, peste 7700 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Dintre acestea, 1217 de persoane au fost declarate deja vindecate și 387 de persoane au decedat.

În România, au fost făcute circa 80.000 de teste. Un calcul al autorităților arată că suntem în perioada de maxim de infectări, astfel încât este extrem de important să rămâneți în casă în aceste zile.

Citiți și: Livrare la domiciliu în Bragadiru. Magazine, supermarketuri, restaurante și alte afaceri care primesc comenzi – LISTĂ

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!