Școala și grădinița de stat din Bragadiru începe online. Rata de vaccinare a profesorilor, prea mică

scoala gimnaziala nr 1 bragadiru

Rata de vaccinare a profesorilor și a altor angajați ai Școlii Numărul 1 din Bragadiru este de sub 60%, așa că elevii nu merg fizic la școală de luni, 8 noiembrie.

După vacanța forțată de două săptămâni, elevii din Bragadiru vor relua școala luni, 8 noiembrie, dar doar în mediul online.

Rata de vaccinare a personalului școlii este de doar 53,57%. Regula pentru învățământ fizic este ca peste 60% dintre angajații școlii să fie vaccinați.

Și Grădinița Nr. 1 din Bragadiru e în aceeași situație, iar grădinarii vor reîncepe orele din 8 noiembrie tot online. Rata de vaccinare e chiar mai scăzută, de 47,44%.

Singura școala particulară din oraș, Pro Ingenio, reîncepe cursurile fizic, întrucât rata de vaccinare a profesorilor și a altor angajați este de 72,73%.

Este și cazul grădiniței particulare Carlida, care are un procent de vaccinare a angajaților de 63,64%, așa că va reîncepe activitatea fizic.

Rata de infectare cu COVID-19 la nivelul orașului Bragadiru este de 11,93 la mie, potrivit datelor puse la dispoziție la data de 7 noiembrie de Prefectura Ilfov.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!