Școala din Bragadiru rămâne online. Grădinițele revin la program fizic

Școala gimnazială nr. 1 din Bragadiru este singura instituție de învățământ din oraș unde elevii vor învăța în continuare online.

Decizia a fost luată deoarece mai puțin de 60% din personalul școlii (56%) s-a vaccinat.

Școala privată Pro Ingenio va desfășura cursurile în format fizic. De asemenea, toate grădinițele din oraș (grădinițele de stat 1, 2 și 3, plus grădinița privată Carlida) au fost redeschise fizic.

Reamintim că Școala Nr. 1 și toate grădinițele de stat au trecut la predare online în primele 2 săptămâni de după vacanța prelungită de toamnă.

În graficul de mai jos, puteți vedea și situația exactă, pe instituții de învățământ:

Interpretarea tabelului: Prima coloană reprezintă județul, coloana 2 – denumirea unității de învățământ, coloana 3 – localitate, coloana 4 mediul urban sau rural, coloana 5 – rata de vaccinare a personalului din acea unitate, coloana 6 numărul de elevi și/sau preșcolari și ultima coloană, 7, este cu modul de funcționare, online sau fizic.

Regula stabilită de ministerele Educației și Sănătății prevede că instituțiile de învățământ pot relua cursurile fizic doar după ce 60% dintre profesori și alți angajați ai unității au schema completă de vaccinare.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!