Prelungirea Ghencea, lărgită la 4 benzi pe segmentul Brașov – Râul Doamnei

Șantierul pe acest segment al șoselei Prelungirea Ghencea nu a fost încă finalizat, însă traficul se desfășoară deja pe două benzi pe sens.

Între cele două sensuri de mers este un mic scuar și, pentru moment, au fost instalate garduri metalice.

Înainte de începerea lucrărilor, se circula pe o singură bandă pe sens pe întreaga porțiune a Prelungirii Ghencea. Proiectul de modificare a șoselei ar trebui să continue, astfel încât să se circule pe două benzi până la intersecția Prelungirii cu Centura București.

O astfel de modernizare ar ajuta foarte mult locuitorii din Bragadiru. Cei mai avantajați ar fi oamenii din Cartierul Latin, mereu prinși în traficul infernal de pe șosea. În plus, o mulțime de familii din Bragadiru folosesc ieșirea spre Prelungirea Ghencea pentru a-și duce copiii la școlile din cartierul Drumul Taberei.

ziardebragadiru.ro a scris pe larg despre întregul proiect de modernizare, aici.

Vom urmări acest proiect în continuare, pentru a observa cum evoluează lucrările și pe segmentul Râul Doamnei – Valea Oltului, dar și de la Valea Oltului la centură.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!