Corectare: Lidl Bragadiru are program normal

lidl bragadiru

UPDATE 16 martie: În urma unui mesaj trimis de reprezentanții Lidl către ziardebragadiru.ro, corectăm știrea de mai jos. Astfel, magazinul este deschis și în intervalul 16 – 18 martie. Joi, înainte de publicarea știrii, ziardebragadiru.ro a contactat Lidl România la numărul de telefon 0800 896 622, iar un operator a informat redacția noastră ca magazinul va fi închis între 16 și 18 martie. De fapt, magazinul a fost închis pentru renovare timp de câteva zile, în prima săptămână din martie.

Lidl are program 7:30-22 de luni până sâmbătă și 08-21 duminica.

Știrea inițială:

Lidl închide magazinul din Bragadiru între datele de 16 și 18 martie 2020. Magazinul de lângă Kaufland va fi deschis din nou joi, 19 martie.

Potrivit reprezentanților Lidl, magazinul intră în renovare timp de trei zile.

Lidl Bragadiru se află la adresa Șoseaua Alexandriei 229, în imediata vecinătate a noii piețe a orașului și a Kaufland. În spatele Lidl se află în construcție un centru comercial de tip mall.

Lidl și Kaufland fac parte din același grup german, Schwarz.

Lidl construiește și un al doilea magazin în Bragadiru, despre care noi am scris aici. Magazinul urmează să fie inaugurat în scurt timp.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!