Kaufland Domnești s-a deschis. Ce dotări are noul magazin din Ilfov

Kaufland Domnești deschidere

Noul Hipermarket Kaufland Domnești a fost deschis pe strada Hornbach, nr 23. Magazinul e localizat în apropierea Șoselei de Centură, în apropiere de parcul comercial în care se află magazine ca Hornbach, Fashion House, XXXLutz, Jumbo, Lidl etc.

Este hipermarketul cu numărul 159 pe care Kaufland îl deschide în România și al treilea din Ilfov (avem unul și în Bragadiru, iar compania plănuiește să îl deschidă și pe al doilea).

Magazinul Kaufland din Domnești are 5600 m2 (mai bine de jumătate de hectar), din care circa 3200 sunt dedicați spațiului interior de vânzare.

Programul magazinului Kaufland din Domnești este:

Luni-Sâmbătă: 07:30 – 21:30
Duminică: 08-19:30

Hipermarketul Kaufland Domnești, în cifre:

  • 233 locuri de parcare
  • 10 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități
  • 6 locuri de parcare speciale pentru familiile cu copii
  • 4 locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice
  • 8 case de marcat, dintre care 6 sunt express, de tip self-checkout

Kaufland Domnești dispune și de parcare pentru biciclete.

Magazinul cuprinde un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 24 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill din exterior, clienții sunt așteptați cu preparate ca pui rotisat, meniu steak din ceafă de porc, nuggets, crispy, cabanos, cartofi prăjiți și altele.

Galeria comercială în care funcționează magazinul cuprinde și o farmacie umană, o cofetărie, o pizzerie și o farmacie veterinară.

Reciclarea la Kaufland Domnești

Noua unitate Kaufland din Domnești este prevăzută cu sisteme de reciclare, unde clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

  • În parcarea magazinului, clienții vor găsi câte un automat de tip self service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se
    ridică de la Biroul de Informații din magazin.

De asemenea, tot în parcarea magazinului, clienții vor avea curând la dispoziție containere dedicate, unde vor putea colecta textilele care nu le mai sunt de folos, pentru a fi reciclate.

Sunt acceptate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, perdele, draperii, pături, pilote, perne, lenjerii de pat – cu condiția să fie curate și ambalate corespunzător, pentru a nu intra în contact direct cu pereții containerului.

Citește și: Kaufland pregătește al doilea magazin din Bragadiru. Ce detalii se cunosc