INTERVIU Teodora Desagă: Am refuzat propunerea doamnei Firea, eu am alianță cu USR

ziardebragadiru.ro i-a invitat la interviuri față în față pe principalii candidați la funcția de primar al orașului Bragadiru la alegerile de duminică, 27 iunie.

Materialul video poate fi urmărit aici:

Din diverse motive, am fost refuzați politicos de unii dintre candidați, în timp ce alții nu ne-au răspuns pur și simplu de către cei mai mulți dintre candidați. Ne-am dorit să avem 3-4 confirmări de interviu, dar iată că nu am reușit. Candidatul USR-PMP (Teodora Desagă) a acceptat însă invitația noastră, iar rezultatul este acest video-interviu. În el, vorbim despre orașul Bragadiru și problemele sale, despre partidele din oraș și susținerea lor, dar și despre subiecte dificile, cum ar fi întâlnirea doamnelor Desagă și Gabriela Firea, interesanta poziție a unui fost candidat USR la primărie și consiliul local aparent ostil care o așteaptă, dacă va câștiga alegerile.

Merită menționat că favoriți par a fi Gabriel Lupulescu (PNL) și Teodora Desagă (USR-PMP), dar și cei de la AUR sunt într-o mare creștere de popularitate în oraș (candidatul lor este Costin Ioniță). Ionuț Scarlat s-a bucurat pentru o scurtă vreme de susținerea PSD, dar apoi a ales să candideze independent. La fel și fostul administrator public al orașului, Feny Cornelia Tabacu, care a renunțat la funcția sa pentru a candida independent. Șanse ceva mai mici pare a avea Cornel Faris, candidatul Pro România.

Așadar, având de ales între acești oameni, vă invităm să votați. Cu oricare dintre ei, dar să votați. În 2020, la precedentele alegeri, doar vreo 9000 de oameni au votat în Bragadiru. Asta în condițiile în care suntem atât de mulți în acest oraș, dintre care peste 22.000 oficial cu drept de vot. Duminică, ne vedem la vot!