Unde sunt secțiile de votare din Bragadiru

Locuitorii din zonele carantinate – adică și cei din Bragadiru – pot merge la vot fără probleme, dar doar dacă au la ei o declarație în acest sens.

Update: Regula s-a schimbat și se poate merge la vot fără declarație, chiar și în localitățile carantinate.

Într-un răspuns adresat Biroului Electoral Central, Raed Arafat a menționat că trebuie să aibă declarație asupra lor toți alegătorii, dar și toți membrii secțiilor de votare.

”În perioada 5-7 decembrie, persoanele care se vor deplasa în/din localitățile/zonele carantinate în vederea exercitării dreptului de vot ori pentru a-și îndeplini atribuțiile de membri implicați în organizarea procesului electoral vor fi obligate să aibă asupra lor o declarație pe propria răspundere care să cuprindă fie motivul exercitării dreptului de vot, fie mențiunea cu privire la calitatea de persoană implicată în organizarea procesului electoral”, se menționează în documentul trimis Biroului Electoral Central.

Reamintim că, în Bragadiru, carantina a fost prelungită cu 7 zile. Ziardebragadiru.ro a scris pe larg despre acest subiect AICI.

Model declarație pentru zona carantinată Bragadiru. Descarcă documentul din articol

Mai jos, puteți găsi și secțiile de votare pentru alegerile parlamentare 2020:

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!