Furtul anului în Bragadiru. Hoții au găsit 250.000 de lei într-o singură casă

Doi bărbați din București și Ilfov sunt acuzați că au furat 250.000 de lei și bijuterii în valoare de 50.000 de lei dintr-o casă din orașul Bragadiru, Ilfov.

Furtul s-a petrecut în luna decembrie, dar cei doi suspecți au fost prinși la începutul acestui an, după perchezițiile efectuate la domiciliile a doi bărbați.

”La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 2 percheziţii în judeţul Ilfov şi Municipiul Bucureşti, la domiciliile a 2 bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptei de furt calificat. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 8 decembrie 2023, cei doi bărbaţi, în vârstă de 38 şi 33 de ani, ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate din oraşul Bragadiru, de unde ar fi sustras 250.000 de lei şi mai multe bijuterii, valoarea prejudiciului fiind stabilită la aproximativ 300.000 de lei”, a transmis IPJ Ilfov.

Pentru a acoperi daunele provocate de cei doi, polițiști au confiscat o serie de bunuri descoperite la locuințele celor doi bărbați: sume de bani (7.000 de lei si 300 de euro), 3 telefoane mobile, 2 staţii de emisie receptie şi 2 autoturisme.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi, 17 ianuarie, vor fi aduși în fața procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Sursa foto: pixabay

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!