Apare un nou mini-cartier, lângă Centură, în zona Casa Luca. Ce se va construi în zonă

Un nou ansamblu de locuințe ar putea apărea în curând pe Șoseaua Alexandriei, în apropierea pasarelei peste Centura București (zona străzii Jadului).

Cartierul va măsura aproape un hectar și va fi situat pe dreapta drumului european, cum se vine dinspre București spre Bragadiru, chiar în zona în care se află Casa Luca (vezi foto).

Planul urbanistic zonal a fost aprobat prin votul majorității membrilor consiliului local Bragadiru (voturi pentru de la consilierii PNL, abțineri din partea consilierilor PSD, iar singurul vot împotrivă a venit din partea consilierului PMP), iar proiectul prevede următoarele investiții:

”Ansamblu locuințe colective P+3 etaje, comerț, servicii, amenajarea circulații auto și pietonale, parcări, spații verzi, împrejmuire teren, racord utilități – oraș Bragadiru, șoseaua Alexandriei, nr. 226, număr cadastral 123265, suprafața = 8696 mp”.

Dincolo de câștigurile la bugetul local pe care le aduce proiectul, există însă și temeri legate de faptul că acest mini-cartier – și oricare de acest tip, în zona drumului european – ar duce la îngreunarea circulației în zonă.

Pentru a nu rata știrile noastre, te sfătuim să te alături cu un Like paginii noastre de Facebook și să bifezi opțiunea See First / Vezi mai întâi din dreptul butonului Follow / Urmărește, așa cum se poate vedea din imaginea de mai jos.