Accident la intrare în Bragadiru. O femeie, lovită mortal pe trecerea de pietoni

O femeie și-a pierdut viața în dimineața zilei de marți, 12 februarie. Ea a fost lovită de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Potrivit Poliției Capitalei, accidentul a avut loc la ieșirea din București spre Bragadiru, în jurul orei 06:25 dimineața.

Victima avea 39 de ani și lucra la o firmă de curățenie. Plecase mai devreme la serviciu, iar când traversa Șoseaua Alexandriei pe trecerea de pietoni a fost lovită de o mașină.

Șoferița de la volanul automobilului marca Peugeot, cu numărul de înmatriculare B 44 TSR, nu a observat la timp femeia și a lovit-o mortal. Nu se cunoaște exact viteza cu care circula automobilul.

“S-a trezit de dimineață și a plecat mai devreme la muncă și eu am plecat mai târziu, după ea. La colțul străzii o doamnă a spus că a omorât pe o alta, iar când am venit aici – nevasta-mea”, a declarat soțul victimei.

Șoferiței i se întocmește dosar penal pentru ucidere din culpă.

A fost o dimineață stresantă și pentru șoferii din oraș. Din cauza accidentului, circulația s-a desfășurat extrem de greu mai bine de trei ore. Perioada de trafic îngreunat a coincis cu intervalul zilnic cu cel mai mare trafic pe străzile orașului Bragadiru (07 30 – 09), când oamenii pleacă la muncă sau spre școlile copiilor, spre București.

Dacă vrei să ne scrii ceva (un pont care poate deveni o știre sau pur și simplu impresiile tale despre siteul Ziar de Bragadiru) nu ezita să o faci la contact@ziardebragadiru.ro. Iar dacă nu vrei să ratezi vreo știre, îți recomandăm să te abonezi la notificări și să te alături, cu un Like, comunității de pe pagina noastră de Facebook. Poți citi mai multe despre noi aici.