Sterilizări gratuite în Bragadiru. Se caută un spațiu care să fie folosit timp de o zi, în fiecare lună

În Bragadiru se dorește organizarea lunară a unor acțiuni de sterilizare gratuită a animalelor. Voluntarii au găsit o clinică mobilă, ar mai fi nevoie de un mic spațiu care să le fie pus la dispoziție doar o zi în fiecare lună.

”Pentru campania de sterilizări gratuite din Bragadiru din data de 03.08 cu ajutorul Adăpostului De Câini Smeura – Aulim.ro s-au ocupat toate locurile (40) în câteva ore.

Zeci de persoane sunt pe listele de așteptare cu animale salvate din stradă, animale de rasă, câini și pisici, semn că oamenii din zonă sunt interesați și s-au săturat de pui și animale abandonate. Următoarea dată ar putea fi fixată la începutul lunii septembrie, dar lipsește în continuare spațiul.

Nu are nimeni un colț de curte cu acces la apă și curent pe care să îl putem folosi o dată pe lună pentru asta?

Vă rugam dați share, trebuie să gasim o soluție!

Mulțumim!”

Este mesajul postat pe Facebook acum câteva zile de o iubitoare de animale din orașul nostru, Raluca Serafimescu. Cei care au un astfel de spațiu o pot contacta aici.

De menționat că spațiul poate fi efectiv un colț de curte, deoarece operațiile pot avea loc în clinica mobilă. Însă, dacă se găsește un voluntar care are un spațiu în care pot fi puse și mesele de operație, operațiunea poate fi de un și mai mare succes.

De menționat că prima operațiune de acest fel are loc în data de 3 august, iar a doua în 7-8 septembrie.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!