Probleme cu apa în 4 blocuri de pe Crișul Repede. O locatară ne-a trimis un îndemn la solidaritate

O persoană care locuiește într-un bloc de pe strada Crișul Repede, din cartierul Independenței, face un apel la solidaritate în aceste zile dificile pentru întreaga țară.

Problemele de care vorbește mai jos cititoarea noastră afectează patru blocuri aflate în apropierea intersecției dintre străzile Crișul Repede și Gliei. Și unele locuințe individuale întâmpină însă probleme cu apa din sistem, semnalate chiar de proprietari pe grupurile locale de discuții.

Mesajul Nicoletei Coman, trimis redacției ziardebragadiru.ro, este adresat tututor celor care locuiesc pe străzile Gliei și Crișul Repede. Ea le cere respectuos oamenilor din zonă să nu irosească apa din rețea pentru activități ca spălatul mașinilor sau joaca copiilor.

”Este o perioadă destul de dificilă din toate punctele de vedere și suntem nevoiți să stăm acasă, de aceea cei care stau la curte să nu își bată joc de apă (spălat mașini, irigat, lăsat copiii să se joace cu furtunul) în ore de vârf.

Blocurile nu au apă decât între 23.00 și 06.00. Este o situație cu care ne confruntăm de 2 ani, însă de o lună este cumplit”, ne-a scris Nicoleta.

Ea spune că înțelege că redimensionarea rețelei de apă la noua aglomerare de case și blocuri durează și de aceea este important ca, mai ales acum, oamenii să fie solidari.

”Rețeaua de apă / canalizare este veche și volumul de case/ apartamente mult peste ce poate suporta aceasta. Noi înțelegem că este foarte greu și de durată acest proces de modernizare și dorim să ne facem „așteptarea” mult mai ușoară pentru toți”, a adăugat Nicoleta.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!