Părinții din Independenței pot decide orarul microbuzelor școlare între cartier și DN

Locuitorii din cartierul Independenței pot transmite primăriei locale care sunt orele potrivite pentru a efectua preluarea copiilor din cartier cu microbuze și transportarea acestora la stațiile STB de pe drumul național.

De asemenea, la întoarcerea de la școală, elevii pot lua microbuzul de la drumul național pentru a ajunge cât mai aproape de locuința lor din Independenței.

Așa cum ziardebragadiru.ro scria AICI, preșcolarii și elevii din cartierul Independenței (fie că învață în Bragadiru sau în București) beneficiază de transport gratuit cu microbuzul din cartier până în stațiile STB de la drumul național și retur.

Propunerile de orar pentru orele de plecare / sosire a elevilor se pot trimite la adresa registratura@primariaorasbragadiru.ro. Sugestiile se pot trimite până joi, 12 septembrie, ora 14.

”ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR DIN CARTIERUL INDEPENDENTEI, ORAȘ BRAGADIRU, JUDEȚ ILFOV

Copiii din Cartierul Independenței vor fi transportați gratuit cu microbuzele până într-o stație STB de la drumul european, de unde vor putea lua autobuzul spre școala la care studiază.

Gratuitatea transportului va fi acordată atât copiilor care studiază în Bragadiru, cât și celor care învață în București.

Vor fi stabilite în perioada următoare locurile din cartier în care vor opri microbuzele pentru a prelua copiii. De asemenea, vor fi stabilite și stațiile STB la care se vor da jos copiii.

Suma necesară pentru transportul elevilor a fost alocată printr-o rectificare bugetară aprobată la finalul lunii august prin Hotărâre de Consiliu Local.

Facem tot posibilul pentru a înlesni accesul tuturor elevilor la educație.

Aștept sugestiile dumneavoastră referitoare la intervalul orar în care să se asigure transportul în timp util al preșcolarilor, școlarilor și elevilor de liceu spre unitățile de învățământ din care fac parte și retur spre casă, pe adresa de email:
registratura@primariaorasbragadiru, până la data de 12 septembrie, ora 14”, a scris primarul Vasile Cimpoeru pe pagina sa de Facebook.