O casă nouă pentru familia din Bragadiru care și-a pierdut locuința în incendiu. Putem cu toții să-i ajutăm

O familie cu doi copii, din Bragadiru, și-a pierdut locuința în urma unui incendiu care a avut loc în data de 9 decembrie.

Casa din lemn a familiei a ars cu o flacără imensă, locuința fiind acum distrusă.

În prezent, membrii familiei locuiesc într-un spațiu care le-a fost pus la dispoziție de primărie. Acest spațiu este o cameră în vechea școala din Bragadiru, de pe strada Unirii (zona Bulgaru), clădire renovată și folosită de Direcția de Asistență Socială.

Cei care pot da o mână de ajutor familiei, o pot face folosind următoarele conturi:

BCR:
RO43 RNCB 0857 1627 0949 0001
DUMITRIU ISABELA NICOLETA

Revolut:
RO83 BREL 0005 5014 2224 0100
ISABELA-NICOLETA DUMITRIU

Pe Facebook, un electrician, Bebică Gabriel Neicuț, s-a oferit deja să le realizeze întreaga instalație electrică atunci când va fi nevoie. Așadar, pe lângă bani, orice ajutor e binevenit. O puteți contacta pe o membră a familiei, Isabela Dumitriu, pe contul său de Facebook sau la numărul 0773355486.

Iată ce a postat ea pe Facebook ieri, 11 decembrie, la două zile după incendiu:

”Update: S-au strans foarte multe haine, si nu mai avem unde sa le depozitam! Le puteti redirectiona acum catre persoane care au nevoie mai multa. Va multumim mult pentru tot!

Buna ziua!

In primul rand, vreau sa multumesc tuturor persoanelor care ne-au ajutat. Inseamna enorm de mult. Nu avem cuvinte sa va multumim! Fara voi , toti cei care ati ajutat, ati distribuit, ne-am fi pierdut speranta.

La momentul actual, din fericire, am gasit unde sa locuim pana ne refacem casa. Primarul ne-a informat ca ne poate ajuta cu o camera utilata, cu apa calda, iar din ianuarie ne ajuta sa refacem casa!!

Munca noastra de o viata intreaga arata ca in pozele atasate acum… e totul scrum nu se mai poate recupera nimic.

Daca doreste cineva sa ajute, am sa las numere de telefon, un cont bancar si o adresa imediat cum aflu unde vom sta”

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!