Maxi taxi Cartierul Independenței – Cora Alexandriei. Care este orarul și traseul cursei

O cursă de maxi taxi între Cartierul Independenței și Cora Alexandriei va fi introdusă în curând, în urma cererilor unor locuitori din acest cartier al orașului Bragadiru.

Cursele vor avea loc în intervalul orar 6 – 20, de luni până vineri. Cursa costă 3 lei.

Mașina care va asigura transportul are 26+1 locuri și instalație de aer condiționat. Potrivit locuitorilor care au făcut cererea, ei au înaintat solicitarea Primăriei Bragadiru, iar apoi au primit un răspuns din partea unui operator de transport.

Punctul de cap de linie va fi de fapt strada Monumentului (zona trecerii de pietoni). Astfel, primul maxi taxi va pleca la ora 05:55 din Monumentului, apoi va lua persoanele din Adora și va pleca spre Cora Alexandriei.

La sugestia locuitorilor, operatorul a reușit să deseneze următorul traseu: Monumentului, Dealului, Arieșului, Crișul Repede. Apoi, mașina oprește la intersecția cu strada Gloriei, Plevnei și merge până pe Celofibrei.

Cursa nu este una oferită de Cora, supermarketul este pur și simplu punctul de capăt de traseu.

Iată și orarul, cu orele plecării / sosirii la Adora / Cora Alexandriei:

ziardebragadiru.ro va urmări îndeaproape toate subiectele de mare interes pentru oraș. Pentru a nu rata știrile noastre, te sfătuim să te alături cu un Like paginii noastre de Facebook și să bifezi opțiunea See First / Vezi mai întâi din dreptul butonului Follow / Urmărește, așa cum se poate vedea din imaginea de mai jos.