Linia R481. Transport între Adora Urban Village și strada Celofibrei, de la 1 iunie 2020

Primăria a luat decizia de a introduce o linie de transport între cartierul Adora Urban Village și strada Celofibrei.

Linia R481 va avea rolul de a-i duce pe călătorii din cartierul Independenței în apropierea stațiilor de autobuz de pe DN6, dar și invers (de la DN6 în cartierul Independenței).

Iată întreg comunicatul emis de primărie, semnat de primarul Vasile Cimpoeru:

”În urma solicitării UAT – Oraș Bragadiru adresată Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public București Ilfov privind introducerea transportului public local în Cartierul Independenței,

Vă comunicăm

Faptul că în ședința ADITPBI din 04.03.2020 s-a aprobat includerea în Programul de Transport Integrat a liniei regionale R481 Celofibrei – Adora Urban Village și atribuirea către operatorul SC ECOTRANS STCM SRL, linie care va fi introdusă începând cu 01 iunie 2020.

În acest sens, ADITPBI ne-a solicitat să-i acordăm mandat special prin Hotărâre a Consiliului Local ca în numele și pe seama UAT – Oraș Bragadiru să semneze Actul Adițional nr. 1 cu operatorul SC ECOTRANS STCM SRL”.

Planurile primăriei includ și construirea unui sens giratoriu la intersecția dintre strada Celofibrei și DN6. În zonă, a fost montată anul trecut și o pasarelă pietonală.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!