Dezinfecție în Bragadiru. Acțiunea a început în orașul ”vechi”, autoritățile promit că se face și în cartierele noi

dezinfectie bragadiru

O acțiunea de dezinfecție a început în aceste zile în orașul Bragadiru. S-a acționat cu soluții în zone din orașul vechi, iar autoritățile promit că acțiunea continuă și vor fi cuprinse și cartierele noi.

Acțiunea a început în zona veche din Bragadiru, iar publicația noastră a contactat autoritățile pentru a le întreba dacă se va interveni și în cartierele noi: cartierul Independenței, Fortuna, Scandinavia, Latin ș.a.m.d.

”Dezinfecția se face peste tot, în tot orașul. Și azi sunt în teren”, ne-a spus administratorul public al orașului, Feny Cornelia Tabacu.

Până acum, s-a intervenit în mai multe locuri din zona veche din Bragadiru (zona de după podul peste Centura București), inclusiv parcul Bragadiru, zona dispensarului medical, parcarea Kaufland, grădinița nr. 2, parcul din fața casei de cultură, străzi din Bragadiru.

Dacă vedeți echipele de dezinfecție în cartierele noi, vă rugăm să ne trimiteți imagini printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau pe email, la adresa contact@ziardebragadiru.ro.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!