Cum a afectat pandemia de COVID-19 veniturile hotelurilor din Bragadiru

hoteluri bragadiru ilfov

Restricțiile care au însoțit criza sanitară produsă de coronavirus s-au resimțit și în veniturile hotelierilor bragadireni.

Proprietarii unora dintre cele mai cunoscute hoteluri din oraș au declarat pentru ziardebragadiru.ro că în această perioadă s-au confruntat cu o scădere dramatică a rezervărilor.

Unul dintre manageri ne-a spus chiar că numărul oaspeţilor este în acest moment undeva la o cincime față de nivelul normal pre-pandemie. Astfel, unii hotelieri au ales să reducă prețurile chiar și cu 50%.

,,Numărul de clienţi este undeva la 20% din ceea ce  închiriam altă dată! Am încercat absolut orice se putea încerca pentru a ne reveni, până şi  reducerea costului la jumătate’’, a mărturisit proprietara unui hotel din Bragadiru.

”Sincer, mă întreb ce o să urmeze?”

Măsurile guvernamentale menite să le vină în ajutor se pare că nu au funcţionat, lasând multe semne de întrebare hotelierilor cu privire la continuarea afacerilor. ”Sincer, mă întreb ce o să urmeze?”, spune un hotelier.

,,Nu am primit absolut nimic, nici măcar un telefon! A trebuit să ne descurcăm prin forţe proprii!’’, a declarat mâhnită managera unui hotel.

Noua carantinare instituită luni, 15 martie, vă înrăutăți și mai mult situația unităților de primire turistică care funcționează în Bragadiru.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!