Crima din Cartierul Latin. Ucigașul a fost prins. Ce spun vecinii și mama complicelui

O crimă a fost descoperită joi, 28 iunie, în blocul D5 din Cartierul Latin, Bragadiru. A fost ucisă o femeie în vârstă de 30 de ani care locuia în scara A, etajul 2.

UPDATE 1 iulie: Cel care a ucis-o pe Manuela cu 30 de lovituri de cuțit a fost prins la mare, în Mamaia. Bărbatul a dorit să fure mașina de 150.000 de euro a victimei. După ce a omorât-o pe tânără, a luat cheia din casă și 150 de lei, dar nu a putut intra în mașină întrucât aceasta avea sistem de detecție facială. A fugit la mare și a fost prins de polițiști în timp ce încerca să își vândă bicicleta. Complice i-a fost băiatul care îi plimba câinele fetei. Ambii sunt în arest preventiv pentru 30 de zile. Ucigașul ar putea primi pedeapsa de închisoare pe viață.

Victima, identificată ca Manuela M, a fost ucisă cu multiple lovituri de cuțit. Vecinii spun despre aceasta că era o persoană drăguță și discretă.

Cel care a găsit cadavrul este un tânăr în vârstă de 24 de ani, identificat prin inițialele A.L. Acesta îi plimba cățelul victimei, iar Poliția l-a audiat în calitate de martor.

Potrivit unor surse, tânărul a fost considerat suspect, însă Poliția nu a confirmat acest lucru. S-a vehiculat chiar varianta ca tânărul și victima să fi fost iubiți.

”Nu era niciun iubit. Băiatul meu ducea câinele și atâta tot. Nu face așa ceva”, a spus mama băiatului.

Versiunea băiatului este că atunci când a venit cu câinele, ușa apartamentului era deschisă, iar tânără era într-o baltă de sânge.

”Nu cred așa ceva, este un băiat super de treabă, cuminte și liniștit. O să se afle adevărul până la urmă că el nu a avut nicio legătură, probabil s-a mai fâstâcit din cauza șocului”, spune Mirela, o locuitoare din cartierul Latin, pe un grup dedicat acestui cartier.

Familia victimei spune că din apartament lipsesc unele lucruri de valoare, dar și cheile mașinii. Totuși, mașina e în continuare parcată în fața blocului victimei. Astfel, poată fi luată în calcul și varianta unei tâlhării sau a simulării unei tâlhării.