Ce discurs a avut Ana Maria Brânză la ceremonia în care a primit titlul de cetățean de onoare în Bragadiru

Ana Maria Branza cetatean de onoare bragadiru

Multipla campioană europeană, mondială și olimpică Ana Maria Popescu (Brânză) a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Bragadiru, într-o ceremonie care a avut loc joi, 24 martie, la Casa de Cultură ”Mihai Eminescu” din Bragadiru.

”Este prima vizită în această sală (sala de evenimente a Casei de Cultură ”Mihai Eminescu” din Bragadiru), în Casa de Cultură am intrat doar când funcționa o sală de fitness și mă antrenam aici.

Felicitări că întrețineți în continuare parcul Bragadiru, care este o bijuterie și este locul în care m-am antrenat pentru foarte multe competiții. Ce-mi doresc eu mai departe și motivul real, trebuie să recunosc, pentru care am acceptat acest titlu onorific este că îmi doresc foarte mult ca și copiii din Bragadiru să aibă acces la cât mai multe activități sportive și cumva să le ușurăm și părinților aducând sportul în zonă. Mă refer aici la o secție de scrimă și, de ce nu, la alte secții sportive în cadrul clubului sportiv orășenesc. În mine aveți un prieten și un partener. Oricând, pentru promovarea sportului puteți să vă bazați pe mine.

Și acum, dacă tot sunt fața dumneavoastră, mai am o singură rugăminte și poate o să vă amuze, dar ca să conviețuim în acest parc minunat și proprietarii de animale de companii și părinții cu copii mici, poate reușim la un moment dat să găsim un spațiu pentru animăluțe. Eu și cățelul meu promit să venim să tăiem panglica locului de joacă 🙂

Am speranța că Bragadiru are resurse să susțină și sportul pentru copii, mai ales că avem acest spațiu foarte ușor accesibil, avem școala la câteva sute de metri, cu siguranță copiii din Bragadiru vor să practice sport și poate viitoare campioni europeni, mondiale sunt de aici din localitate.

Vă mulțumesc foarte mult, mult succes, sunt convinsă că aveți multe pe ordinea de zi, problemele sunt mari. Și trebuie să vă mulțumesc pentru că ați asfaltat strada Ghidigeni, care îmi salvează ani din viață”, a spus Ana Maria Popescu.

Titlul de cetățean de onoare al orașului i-a fost acordat fostei sportive (Ana Maria s-a retras din activitate la sfârșitul anului 2021) de primarul localității, Gabriel Lupulescu. Proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierii PMP și votat în unanimitate de consilierii locali.

VIDEO

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!