Execuție în plină stradă, în Ilfov. Surse: o crimă cu sânge rece, din gelozie

Un bărbat a fost împușcat în noaptea de 5 spre 6 august, pe o stradă din comuna ilfoveană 1 Decembrie. Potrivit unor reprezentanți ai Tribunalului Ilfov, citați de ziare.com, a fost o crimă comisă din gelozie.

Victima, în vârstă de 47 de ani, a fost ucisă cu 4 focuri de armă.

Femeia care s-ar afla la originea conflictului ar fi solicitat protecția Poliției și ar fi fost sunată de presupusul atacator inclusiv în timp ce era audiată.

„În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele, a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoana inconștientă, de sex masculin”, a transmis Poliția, marți dimineață.

Se pare că agresorul este un bărbat în vârstă de 42 de ani. Mașina sa a fost găsită abandonată în Jilava, la câțiva kilometri de locul crimei. Polițiștii au reușit să obțină imagini cu suspectul de la o cameră de supraveghere. Bărbatul merge aparent liniștit pe stradă, apoi duce mâna la piept, pentru a-și verifica arma.

Căutările poliției continuă la această oră.