Dezvoltator din Bragadiru, acuzat de pedofilie. Tatăl fetei spune că afaceristul a vrut să-i cumpere tăcerea cu o casă

Un dezvoltator imobiliar din Bragadiru a fost reținut de poliție pentru 24 de ore după ce primele probe arată că ar fi agresat sexual o fată în vârstă de 14 ani, din Cartierul Verde (Bragadiru).

Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat din Cartierul Verde, Florin Burcărescu, duminică, 6 decembrie, în jurul orei 10:30.

Surse apropiate anchetei, citate de gandul.ro, arată că vineri, 4 decembrie, fetița ieșise să își plimbe câinele, însă animalul a fost atacat de câinii dezvoltatorului George Alin Mihai, care erau lăsați liberi.

În aceeași zi, bărbatul a văzut-o pe fată în timp ce se plimba alături de doi băieți de cam aceeași vârstă cu ea și i-a invitat pe toți trei să le arate câinii și să îi convingă că aceștia nu sunt sunt agresivi.

Fetița, sărutată cu forța. La scenă au participat și amicii minorei

De față cu cei doi băieți, George Alin Mihai a luat-o pe fată de mână și a sărutat-o, deși aceasta a încercat din răsputeri să se ferească. Dezvoltatorul ar fi încercat apoi să-i bage mâna sub haină fetei.

A doua zi, sâmbătă, fata a ieșit cu cățelul și s-a întâlnit din nou cu afaceristul. Și de această dată, George Alin Mihai ar fi încercat să o atingă în zonele intime. Pentru a se apăra, fata a luat câinele în brațe, iar afaceristul a renunțat.

Duminică, fata s-a decis să îi povestească tatălui său ce s-a întâmplat, iar părintele a sunat disperat la poliție.

George Alin Mihai, ridicat în cătușe. Un nou caz a ieșit apoi la iveală

Poliția Bragadiru a venit la fața locului și a început o investigație. Au fost audiați fata agresată și cei doi amici ai ei cu care s-a plimbat vineri. Audierea a avut loc în prezența părinților, dar și a unui avocat din oficiu și a unui reprezentant al Direcției pentru Protecția Copilului.

Duminică seară, omul de afaceri George Alin Mihai a fost ridicat, în cătușe, de polițiștii însoțiți de membri ai trupelor speciale.

Imediat după ce a fost ridicat de polițiști, dezvoltatorul ar fi încercat să cumpere tăcerea familiei victimei printr-un cadou extrem de scump. Tatăl fetei spune ca a fost căutat de o persoană care a spus că afaceristul este dispus să îi ofere un apartament, dacă se renunță la acuzații.

„George Mihai mi-a transmis că, dacă renunț la plângere, îmi dă, gratis, un apartament. Am refuzat imediat. Ce părinte își poate vinde copilul? Fetița mea este încă în stare de șoc”, a declarat Florin Burcărescu.

Acesta a mai spus că după ce fiica sa i-a povestit ce s-a întâmplat, a descris incidentul pe grupul de Whatsapp al locatarilor din complex și i-a rugat pe vecinii care au avut probleme similare să ia atitudine.

În schimb, Burcărescu a primit o filmare făcută astă-vară, pe ascuns, de mama unei alte adolescente, din care reiese că bărbatul a încercat s-o convingă pe fetița ei să consume alcool la restaurantul pe care dezvoltatorul îl deține în complexul respectiv și îi transmite omului de afaceri că este „un pedofil”.

George Alin Mihai a fost implicat și în alte scandaluri care au apărut în presă. Unul dintre acestea a fost cel cu luptătorii Benny Adegbui și Ion Pascu, care nu și-au mai plătit utilitățile după ce au considerat că dezvoltatorul încearcă să îi păcălească în privința sumelor de plată.

Cartierul Verde este un cartier construit în special din blocuri, într-o zonă aflată între cartierul Independenței și zona Kilometru 8.

Cartierul Verde, fotografiat din aer. Foto: zborcadou.ro

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!