Creșă ilegală într-o casă din Bragadiru. Un părinte și-a găsit fetița bătută

Părinții unei fetițe în vârstă de un an și jumătate și-au luat fiica de la creșă cu urme de violențe pe piele.

Suspiciunea mamei este că fata a fost agresată de angajații centrului educațional. Nu este singurul părinte care se plânge de condițiile creșei din strada Mărgelelor, nr 10 F. La poliție au ajuns șase plângeri în acest sens.

”M-a sunat doamna directoare spunându-mi că Sofia a sărit la bătaie la o altă fetiță, că este zgâriată și să nu mă supăr când mă duc s-o iau. Văzând-o am rămas șocată. Fata mea avea o zgârietură foarte aproape de ochi, o vânătaie foarte mare pe obraz și ușor umflată buza de jos. I-am făcut poze, i-am trimis soțului meu. Discutând cu el acasă am cerut camere de supraveghere, știind că există și voiam să vedem cum s-a întâmplat”, povestește Carmen Mitea, mama fetiței. Părintele spune că directoarea a refuzat să îi ofere înregistrările.

”Dansa a refuzat cu motivul: “Momentul sigur că s-a prins pe cameră, dar noi nu avem voie să trimitem filmările, având în vedere că sunt și alți copii prezenți . Va mulțumim pentru înțelegere”. Însă, dacă vizualizați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/gradinitacircletime, apar poze cu toți copiii, publice, pe care toată lumea le poate viziona, dar se pare că eu ca părinte si client al centrului educațional nu am voie să le vizionez pentru că apar și alți copii. Repet, există un contract semnat care îmi dă acces la imagini. Inclusiv alți părinți, dacă plătesc 50 de lei, pot primi acces în timp real la imaginile unde apare fiica mea. (conform contract)”, a compleat Carmen Mitea pentru ziardebragadiru.ro.

Și alți părinți se plâng de condițiile de la creșă. Unii spun că s-a întâmplat adesea ca micuții să vină acasă nemâncați și însetați. Mai mult, o persaoană care susține că a lucrat la negru la această creșă spune că uneori, iarna, era foarte frig.

Pompierii au descoperit că nu există nici autorizație de securitate la incendiu. Creșa a primit câte o amendă de la DSP, Direcția Sanitar Veterinară și de la Primăria Bragadiru. Pentru că este trecut în acte doar centru educațional, creșa nu figurează în evidențele Inspectoratului Școlar, notează digi24.ro.

VIDEO:

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!