Cel mai mare Dedeman din București apare pe un câmp din apropiere de Bragadiru

Cel mai mare magazin Dedeman din Capitală urmează să se deschidă în perioada următoare în zona intersecției dintre străzile Brașov și Bulevardul Ghencea / Prelungirea Ghencea (zona centrului de mobila Tamilia). Nu a fost însă anunțată oficial data lansării.

Update 18 septembrie 2020: Magazinul a fost deschis. Detalii despre acest magazin găsiți aici.

Noul magazin va fi foarte aproape și de stadion Ghencea, reconstruit complet în această perioadă, pentru a servi cel puțin ca teren de antrenament la Euro 2021.

Magazinul se află la o distanță mare, de mai multe sute de metri, de orice arteră de circulație din prezent. Se va putea intra spre el de pe Prelungirea Ghencea, imediat dupa intersecția semaforizată cu strada Brașov.

S-a lucrat continuu la calea rutieră spre magazin, iar în prezent drumul este asfaltat.

Dedeman are deja șase magazine în București și 52 în întreaga țară. Magazinul din Prelungirea Ghencea ar fi al șaptelea din Capitală. În București, sunt deschise magazine Dedeman Giurgiului, Valea Cascadelor, Colentina, Pallady, Băneasa, Pantelimon.

Dedeman are în prezent cea mai puternică rețea de magazine de bricolaj din țară, afacerile fraților Pavăl ajungând, anul trecut, la peste 7 miliarde de lei, dintre care peste 1 miliard – profit.

Dacă vrei să nu ratezi știrile noastre despre viața în Bragadiru și împrejurimi, alătură-te cu un like comunității noastre, mai jos!