Iluminat modern în Parcul ANL Brâncuși. Ce performanțe au noile corpuri de iluminat

parc anl brancusi sectorul 6

Parcul ANL Brâncuși, din cartierul Drumul Taberei, are un sistem de iluminat modern, finalizat vineri, 17 ianuarie.

Cele 95 de corpuri de iluminat cu LED-uri monocrome pot fi controlate de la distanță (cu ajutorul unui sistem de telegestiune) și asigură o economie de 40% față de lămpile clasice.

Un alt atu este fluxul luminos constant, fără acele pălpâiri cu care suntem obișnuiți în iluminatul stradal învechit. Echipamentul de pe fiecare stâlp are rezistență la scurt-circuit și supra-tensiune de protecție, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 6.

Prin telegestiune poate fi setat programul de funcționare, dar și intensitatea luminii. Când apar defecțiuni, sistemul trimite alarme către cei care administrează iluminatul în acest parc, fiind evidențiat chiar stâlpul cu probleme.

Alte parcuri din sectorul 6 care au parte de iluminat cu telegestiune sunt Parcul Timişoara, Parcul 9 Mai, Parcul Nicolae Filimon, Parcul Sfântul Andrei, Parcul Marin Preda, Parcul Tudor Vladimirescu, Parcul Lujerului, Parcul Istru, Parcul Bistra.

Parcul ANL Brâncuși este unul popular printre oamenii din cartierul ANL, dar este foarte vizitat și de persoane din cartierele rezidențiale private din apropiere.